MonteringSkifer800
MONTERING

MONTERE TAKSTIGE SELV

Du kan fint montere takstigen selv. Kravet er at du må bruke en godkjent takstige, og følge monteringsanvisning fra produsenten.

TIPS TIL DEG SOM SKAL MONTERE SELV

  • Takstigen må festes i sperrene for godkjent løsning
  • Følg produsentens monteringsveiledning
  • Se Stiger til tak sine monteringsfilmer
  • Du trenger kun verktøy for montering, skruer og bits følger med
  • Sikre deg selv under montering

MONTERINGSVIDEOER

Montering av takstige på papptak

Montering av takstige på platetak

Montering av takstige på tretak

Montering av takstige på torvtak

Montering av takstige på takstein

VÅRE TAKSTIGER

Alle våre takstiger er produsert i Norge av Lobas og TB Taksikring. Et godt samarbeid med en norsk produsent sikrer oss i Stiger til Tak stabilitet, tilgjengelighet og kvalitet på produktene til enhver tid.

Lobas logo

På basis av håndverkstradisjon siden 1918, ble Lonevåg Beslagfabrikk A/S etablert som selvstendig produksjonsbedrift i 1947, og har siden utviklet seg til markedsleder på flere områder innenfor byggemarkedet i Norge.
Lobas sine hovedsatsingsområder er taksikringsutstyr, utstyr til takrenner og garasjeporter.
Produktene blir kontinuerlig forbedret og nye produkt utviklet, fra egen idé og konstruksjon via utviklings- og testavdeling. Produksjonsutstyret er moderne og fleksibelt, og spesialiteten er detaljer i store serier

Fra Lonevåg på Osterøy utenfor Bergen produserer og omsetter familiebedriften Lobas for 180 millioner kroner årlig, og er markedsledende i Norge på kvalitetprodukter til taksikring.


TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere.

TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

TBs systemer er svært monteringsvennlige. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende