Lobas takstige montert på eldre hytte med lyst tretak.

Monteringsveiledning for taksikring

Her finner du monteringsveiledning for takstiger og andre produkter. Det er lov å montere takstigen selv, men du må bruke godkjent takstige, og følge produsentens monteringsveiledning.

MONTERINGSVIDEOER FOR TAKSTIGE OG SNØFANGER

PAPPTAK

PLATETAK

TRETAK

TORVTAK

TAKSTEIN

SNØFANGER FRA TB TAKSIKRING

TIPS TIL MONTERING AV TAKSTIGE

  • Takstige må festes med innfestningspakke til sperrene
  • Følg produsentens monteringsveiledning
  • Se Stiger til tak sine monteringsfilmer
  • Du trenger kun verktøy for montering, skruer og bits følger med
  • Sikre deg selv under montering

VÅRE PRODUSENTER

Lobas logo

På basis av håndverkstradisjon siden 1918, ble Lonevåg Beslagfabrikk A/S etablert som selvstendig produksjonsbedrift i 1947, og har siden utviklet seg til markedsleder på flere områder innenfor byggemarkedet i Norge. Lobas sine hovedsatsingsområder er taksikringsutstyr, utstyr til takrenner og garasjeporter.

Produktene blir kontinuerlig forbedret og nye produkt utviklet, fra egen idé og konstruksjon via utviklings- og testavdeling. Produksjonsutstyret er moderne og fleksibelt, og spesialiteten er detaljer i store serier.

Fra Lonevåg på Osterøy utenfor Bergen produserer og omsetter familiebedriften Lobas for 180 millioner kroner årlig, og er markedsledende i Norge på kvalitetprodukter til taksikring.

TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere.

TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

TBs systemer er svært monteringsvennlige. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende