• VI ER STIGER TIL TAK

    Montering av takstige på torvtak

Vi gjør taksikring enkelt!

Takstiger // Snøfangere // Brannstiger

Stiger til tak AS
Kuluvegen 1, 3570 Ål
Org. nr. 920295576

Tlf: 32 08 67 72

post@stigertiltak.no

Om Stiger til tak

Stiger til tak er ledende innen salg og montering av takstiger med over 2000 monterte takstiger på hus og fritidsboliger siden starten i 2018. I tillegg til hovedproduktet takstiger, selger vi også snøfanger og brannstiger.  Stiger til Tak har egen nettbutikk, samt hovedkontor og lager på Ål i Hallingdal. Vi er 10 ansatte inkludert 2 montørteam.

Vår forretningside er å gjøre kjøp av taksikringsprodukter så enkelt og effektiv som mulig. Kjøp og montering av takstige var før en komplisert affere med mange valg, kompliserte produkter og løsninger. Vi har gjort det enkelt for kunden ved å sette sammen komplette og universelle pakker i vår nettbutikk. Kunde kan montere selv ved hjelp av våre monteringsvideoer og skriftlig monteringsveieledning som følger med produktene. Vi tilbyr også montering for de som ønsker det, over store deler av Østlandet, langs «Sørlandskysten» og i Trøndelag.

Våre ansatte

Ali Mohammad Alhussain

LAGERMEDARBEIDER

Bjørn Ove Bøygard

MONTØR

Mërt Rummel

MONTØR

Per Jonas Strand

MONTØR

Våre norske produsenter

På basis av håndverkstradisjon siden 1918, ble Lonevåg Beslagfabrikk A/S etablert som selvstendig produksjonsbedrift i 1947, og har siden utviklet seg til markedsleder på flere områder innenfor byggemarkedet i Norge.

Lobas sine hovedsatsingsområder er taksikringsutstyr, utstyr til takrenner og garasjeporter.

Produktene blir kontinuerlig forbedret og nye produkt utviklet, fra egen idé og konstruksjon via utviklings- og testavdeling. Produksjonsutstyret er moderne og fleksibelt, og spesialiteten er detaljer i store serier

Fra Lonevåg på Osterøy utenfor Bergen produserer og omsetter familiebedriften Lobas for 180 millioner kroner årlig, og er markedsledende i Norge på kvalitetprodukter til taksikring.

Lobas logo

TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere.

TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

TBs systemer er svært monteringsvennlige. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende.

Kontakt oss