• Dette er Stiger til tak

Stiger til tak AS ble etablert vinteren 2018, av Øystein Etterlid og Erlend Medgard fra Ål i Hallingdal.
Erlend har jobbet med tak i familieforetaket Naturtorv AS siden 2004, med levering av torvtak og torvtaksmembran. Stort sett mot hytter, men også noe leilighetskompleks og bolighus. Derfor var ikke takstige et helt ukjent produkt da det i 2017 ble det innført nye forskrifter i forhold til feiing av hyttepiper, og det dukket opp et helt nytt behov.

Øystein kommer fra entreprenørfamilie, men har jobbet som lydteknikker i årevis. Sammen med Erlend drev de musikkfestivalen Sundreball på Ål, i tillegg til noen andre pågående samarbeidsprosjekter, slik at det var naturlig å gå igang med også dette prosjektet sammen.

Idèen var å gjøre takstige enkelt og rimelig for kunden. Når en kunde engasjerer en håndverker til å montere takstige er det endel prosesser i form av måltaking, bestille opp riktig produkter til riktig taktype, for igjen å reise tilbake å montere. På denne måten kan en forholdsvis enkel og liten jobb, bli en kostbar affære.
Om vi klarer å samle opp mange leveringer/monteringer i et område, kan vi klare å redusere prisen og allikevel tjene penger, var tanken. Vinn vinn for kunde og oss. Vi så etterhvert at det også er et stort marked på boliger, med utskifting av gamle takstiger som ikke lenger er godkjente.
Samtidig ble det opprettet en nettbutikk, der målet var å forenkle kjøpsprosessen til kunden fra å bla seg gjennom kompliserte produktkataloger, til å kun gjøre noen enkle valg for å finne de rette produktene til sitt tak.

i 2020 er det 6 ansatte i bedriften, og vi har montert over 2000 takstiger rundt omkring i landet, og solgt hundrevis av takstiger i nettbutikken.

Stiger til tak på besøk hos Lobas

På besøk hos Lobas på Osterøy

Bjørn Ove Bøygard

MONTØR

Kontakt oss

Vi leverer over hele landet

Stiger til tak AS
Kuluvegen 1, 3570 Ål
Org. nr. 920295576

32 08 67 72

Levert av Hallingdølen