Snøfanger

Vi leverer snøfanger til alle typer tak. Snøfanger gir trygg ferdsel rundt huset, forhindrer snøras og personskader. Vi tilbyr montering og hjemlevering.

Viser alle 3 resultater

VI MONTERER SNØFANGER PÅ ALLE TYPER TAK

  • Prosjektering av snøfangerutstyr
  • Befaring ved behov
  • Gratis frakt av utstyr hjem til deg
  • Vi kan montere snøfanger for deg
  • Dokumentasjon og FDV
Montering av snøfanger på leilighetsbygg i Holmestrand. Montering skjer fra mobilkran med mannskapskurv.

FLERE FORDELER MED SNØFANGER

  • Snøfanger hindrer at snø og is som sklir ned fra taket kan skade taket ditt, som vindskibord, takrenne, gradrenne eller takstige.
  • Snøfanger hindrer skader på andre eiendeler rundt huset ditt som f.eks. bilen som står parkert eller grillen på terrassen.
  • Snøfanger hindrer skade på barn og voksne som oppholder seg rundt hus og garasje, som kanskje er den viktigste grunnen til å få montert snøfanger.

SNØFANGER ER LOVPÅLAGT

TEK10 §10-3 sier “snøfangere skal monteres der snø- og isras fra tak kan skade personer, gjenstander, underliggende bygningsdeler eller installasjoner.”

Grannelova §4 sier “ingen må bygge slik at takdrypp eller snøras faller ned på naboeiendommen til skade eller ulempe for naboen.”

I tillegg kan lokale politivedtekter ha bestemmelser om ras av snø og is fra hustak mot sted som er alminnelig beferdet, for eksempel der barn leker.

SNØFANGERUTSTYR FRA TB TAKSIKRING

Enkel og rask montering

Stiger til tak leverer og monterer i all hovedsak snøfangerutstyr fra  TB Taksikring, og grunnen til det er at deres system er svært monteringsvennlig. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende.

Se TB Taksikring sin moneringsfilm for snøfanger her!

Om TB Taksikring

TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere. TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

TB Taksikring

Kontakt oss om snøfanger

  • Ved å sende inn skjemaet samtykker du at innsendt skjema blir registrert og brukt for å behandle denne henvendelsen.
  • Accepted file types: jpg, pdf, png, Max. file size: 15 MB.