Gratis frakt

Sender innen 24 timer

Norsk produsert

Klarna sikker betaling

Kort eller faktura

Vi kan montere for deg

Bestill sammen med naboen - få samlerabatt på montering

Snøfanger

Vi leverer snøfanger over hele landet!

Snøfanger forhindrer takras av snø og is, og sikrer både folk, dyr og eiendom mot skader!

 • Vi har godkjente snøfangere til alle type tak fra LOBAS og TB Taksikring
 • Snøfanger kan leveres i passende farge til ditt tak
 • Vi sender deg alt utstyr du trenger – innen 24 timer
 • Gratis frakt
 • Vi kan montere for deg, velforeningen eller sameiet/boretteslaget

Klikk her for å sende oss informasjon om ditt tak!

Vi trenger denne informasjonen fra deg:

 • Type tak
 • Takmodell
 • Takvinkel i grader
 • Lengde på tak (Fra raft/takfot til møne)
 • Bredde på tak (Antall meter tak)
 • Adressen for boligen

Boligeiers ansvar å sikre sitt tak!

Snøfanger er blitt høyaktuelt etter TEK 17, både på bolighus, hytter, leilighetsbygg og landbruksbygg. Som eier av bygg har du ansvar for at hverken folk eller dyr kan komme til skade. Tek 17 sier: «Byggverk skal sikres slik at is og snø ikke kan falle ned på steder hvor personer og husdyr kan oppholde seg. Tak med tilstrekkelig fall for at snø kan rase må sikres i sin helhet med snøfangere».

Snøfanger er ikke bare lovpålagt, men det er også fornuftig!

Montering av snøfanger

Vi finner en løsning for ditt tak!

Vi har god erfaring med ettermontering snøfangere på både hus og hytter. På bildet til venstre er Mert i gang med montering av snøfanger på et eksisterende skifertak. Det kan være en kronglete jobb. Her har vi løsninger som gjør dette mulig uten å måtte demontere all skifer, så sant det finnes ekstra skifer til taket.

Vi monterer gjerne snøfangere for deg, uansett type tak!

Samlemontering for velforeninger, sameier og borettslag!

Dersom du er medlem av en hyttevelforening, eller et sameie / borettslag lønner det seg å få med naboen – slik at vi kan samle opp montering i ditt området. Det gir prisrabatter til deg, og vi sparer tid på montering. Vinn-vinn!

Vi bruker norske leverandører

Lobas logo

På basis av håndverkstradisjon siden 1918, ble Lonevåg Beslagfabrikk A/S etablert som selvstendig produksjonsbedrift i 1947, og har siden utviklet seg til markedsleder på flere områder innenfor byggemarkedet i Norge.

Lobas sine hovedsatsingsområder er taksikringsutstyr som snøfanger og takstiger, utstyr til takrenner og garasjeporter. Produktene blir kontinuerlig forbedret og nye produkt utviklet, fra egen idé og konstruksjon via utviklings- og testavdeling. Produksjonsutstyret er moderne og fleksibelt, og spesialiteten er detaljer i store serier.

Fra Lonevåg på Osterøy utenfor Bergen produserer og omsetter familiebedriften Lobas for 180 millioner kroner årlig. Lobas er i dag markedsledende i Norge på kvalitetprodukter til taksikring.

TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere. TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

Enklere og raskere montering
TBs systemer for takstiger og snøfanger er svært monteringsvennlige. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende

Snøfanger

Snøfanger Lobas produktbilde
Levert av Hallingdølen