SNØFANGER

Behov for snøfangere avhenger av snøforhold, formen på taket, oppbygging av tak, takvinkel og hvilken type takbelegg som er brukt.

Når montere snøfanger?

Behov for snøfangere avhenger av snøforhold, formen på taket, oppbygging av tak, takvinkel og hvilken type takbelegg som er brukt.

TEK10 §10-3 sier “snøfangere skal monteres der snø- og isras fra tak kan skade personer, gjenstander, underliggende bygningsdeler eller installasjoner.” Grannelova §4 sier “ingen må bygge slik at takdrypp eller snøras faller ned på naboeiendommen til skade eller ulempe for naboen.” I tillegg kan lokale politivedtekter ha bestemmelser om ras av snø og is fra hustak mot sted som er alminnelig beferdet, for eksempel der barn leker.

TB snøfangersystem er blant våre mest solgte produkter. God design, enkel montering, enkel montering og gunstige priser gjør våre snøfangere populære.

Referanser

BESTILL SNØFANGER

LA OSS BEREGNE DIN SNØFANGER

Montering av snøfanger

Vi finner en løsning for ditt tak!

Vi har god erfaring med ettermontering snøfangere på både hus og hytter. På bildet til venstre er Mert i gang med montering av snøfanger på et eksisterende skifertak. Det kan være en kronglete jobb. Her har vi løsninger som gjør dette mulig uten å måtte demontere all skifer, så sant det finnes ekstra skifer til taket.

Vi monterer gjerne snøfangere for deg, uansett type tak!

Samlemontering for velforeninger, sameier og borettslag!

Dersom du er medlem av en hyttevelforening, eller et sameie / borettslag lønner det seg å få med naboen – slik at vi kan samle opp montering i ditt området. Det gir prisrabatter til deg, og vi sparer tid på montering. Vinn-vinn!

Vår produsent av snøfangere

TB Taksikring har utviklet og produsert taksikringsprodukter for det norske proffmarkedet i mer enn 20 år. Gjennom smarte løsninger som passer til de fleste tak og produkter som er svært enkle å montere, bidrar vi til bedre lønnsomhet hos våre forhandlere. TB Taksikring ble etablert i 1995 av Tore Bråthen. Etter mange år som blikkenslager, visste han akkurat hva han var ute etter. Han visste hva som kunne bli bedre. Takket være Tores innsikt og smartness, produserer TB Taksikring i dag noen av markedets mest monterings- og logistikkvennlige taksikringsprodukter.

Enklere og raskere montering

TBs systemer for takstiger og snøfanger er svært monteringsvennlige. Produktene kommer med ferdig påmonterte skruer og pakninger. Det gjør monteringsjobben både enklere og tryggere, og du slipper å oppleve avbrudd og kluss i arbeidet på grunn av manglende skruer. Ved å bruke like skruehoder hele veien, trenger du kun ett verktøy for å gjøre jobben. Enkelt, og ikke minst tidsbesparende

Kontakt oss om snøfanger

Ved å sende inn skjemaet samtykker du at innsendt skjema blir registrert og brukt for å behandle denne henvendelsen.