Har du også behov for takstige?
Nå er det 20% rabatt på montering!

Få montert takstigen før snøen kommer.

Vi vet det er mange som har avvik fra feiervesenet når det gjelder mangel på takstige. Noen får også avvik på at stigen ikke er godkjent. Det går ofte på at den er for gammel, eller ikke montert riktig.

Våre montører har spisskompetanse når det gjelder montering av takstige. Vi hjelper deg deg gjerne med å få montert takstige, slik at du kan få feid pipa de. Og med det fyre godt i peisen med senkede skuldre i årene som kommer.

Erfaringsmessig er dette noe man kommer på at skulle vært gjort når kulden kommer krypende. Men da kan det hende vi ikke rekker å hjelpe alle. Ta derfor kontakt for et uforpliktende tilbud allerede nå.

Montering av takstige på trekat, Geilo
Dronefoto over tak, stigemontører monterer takstige. Stiger til tak sin bil syntes på bakken.

Montering av takstige

Når man arbeider på tak, er sikkerhet det viktigste vi driver med. Vi jobber alltid i arbeidslag på 2 mann. Dette blandt annet for å kunne etablere tilstrekkelig sikring på takene vi jobber på.

Det er lov å utføre montering av takstige selv. Det eneste kravet er at takstigen skal være montert i henhold til monteringsanvisningen. Men det er også utrolig viktig at du er trygg når du arbeider på taket. Klarer du å etablere deg god nok sikring, og du er komfortabel med å jobbe i høyden er det ingenting som stopper deg fra å gjøre dette selv.

Lokal bedrift

Stiger til tak er en bedrift som holder til på Ål. Vi monterer takstiger i hele Hallingdal, men også over hele østlandet ellers. Det hender at vi også vestover, nordover og sørover.

Vi holder til på Meieribygget på Ål, naboen til Ål stasjon. Skal du montere takstigen din selv, kan du hente den her. Og bor du sånn til at det hadde vært praktisk å få den levert hjem på døra, så ordner vi det også.

Takstige montør står på tak og speider utover.
Nå er det 20% rabatt på monteringsprisen

Nok snikk snak(k) - bestill en stige til ditt tak (eller be om tilbud)

Nå er det 20% rabatt på monteringsprisen
  • Ved å sende inn dette skjema samtykker du at innsendt skjema blir registrert og brukt for å behandle denne henvendelsen.
  • Accepted file types: jpg, pdf, png, Max. file size: 15 MB.